Materiaal en workshops bestellen

Info docenten

Op deze pagina vind u informatie voor docenten. Wilt u weten hoe u als professional of organisatie beleid voor jonge mantelzorgers kunt ontwikkelen? Kijk dan op de site van Mezzo of raadpleeg deze folder.

IDHG geeft workshops op basisscholen over jonge mantelzorgers in Delft en doet onderzoek naar jonge mantelzorgers op het voortgezet onderwijs. Daarnaast willen we, gericht op de behoeften van jonge mantelzorgers, activiteiten organiseren samen met de jongeren. Ook informeren wij de netwerkpartners in Delft over het onderwerp en ons aanbod. Zo hopen wij steeds meer jonge mantelzorgers in beeld te krijgen en bij hun leefwereld en behoeften aan te kunnen sluiten.

Bij Delft voor Elkaar werken ervaren cliëntondersteuners en mantelzorg consulenten die op individueel niveau veel kunnen betekenen voor hulpbehoevenden en hun systeem. Dus ook voor de jonge mantelzorgers.

Materiaal aanvragen

Voor professionals en docenten hebben wij een signalenkaart ontwikkeld – ‘Ik heb een jonge mantelzorger in beeld wat nu?’ – in de vorm van een boekenlegger. Tevens hebben we flyers en posters voor het Basisonderwijs & voor het Voortgezet Onderwijs. De signalenkaart of onze flyers kunt u hiernaast bekijken door erop te klikken. Ook hebben we een Fact sheet en een A4 met alle relevante feiten over jonge mantelzorgers. Wilt u ze ontvangen?  Als organisatie kunt u kosteloos een informatiepakket met in ieder geval 10 flyers en 15 signalenkaarten bestellen. Dit is mogelijk via het contactformulier onder vermelding van Adam, Mila of Lotte.

Wilt u daarna meer materiaal ontvangen dan kunnen we dat tegen kostprijs leveren.

Contact

Op aanvraag geven wij workshops op scholen in Delft. Wij kunnen ook langskomen bij uw organisatie om in gesprek te gaan over het onderwerp en de mogelijkheden vanuit Delft voor Elkaar.

Heeft u vragen of behoefte aan overleg/ informatie? Neem contact met ons op.