Festival

Eerste IDHG jongerenfestival

Op 10 november organiseerden we ons eerste jongerenfestival met speciale aandacht voor jonge mantelzorgers. Het was een hele toffe middag met leuke workshops. Het motto voor de dag was:

Be what you want to Be: Be a rapper, Be a dancer, Be beautiful, Be a DJ, Be creative

Een dag dus geen mantelzorg(en) en alle aandacht vol op jezelf. Wat wil jij nou en waar wordt jij blij van… en dat heeft dus heel veel blije gezichten opgeleverd!

Maar ook bezorgde gezichten, want er zijn ook workshops niet doorgegaan. Geen paniek! We gaan deze alsnog uitvoeren in het voorjaar dus hou onze website, Facebook, Instagram in de gaten voor meer info.

IDHG FESTIVAL 2018


media

Rap

Tijdens een workshop met optreden van een rapper hebben jongeren hun eigen verhaal op papier gezet. Met de bekende Delftse rapper Jowflow.

Dance

We hadden diverse leuke workshops zoals breakdance en hip hop.

Met de altijd indrukwekkende Ugur en Nancy.

DJ

Jongeren hebben zelf kunnen ervaren hoe het is om DJ te zijn en achter de DJ tafel te staan. Met de supertoffe Delftse DJ Shirwacc.

IDHG Festival 2018

Visagie

Speciaal voor de meiden hebben we een workshop visagie georganiseerd onder het motto: 

Be Beautiful – maak jezelf mooier dan je al bent! 

Want mantelzorgers zijn natuurlijk al  hele mooie mensen van zichzelf. Zij zorgen voor iemand, of hebben zorgen om een ziek medemens. 

Onder leiding van Giliana Sint Jago zijn de dames zeer serieus aan de slag gegaan met de diverse producten. De dames hebben na afloop een tasje mee naar huis genomen om daar verder te kunnen oefenen.  En iedereen heeft een mooi certificaat ontvangen. 

http://Array

Logo_IDHG
Gemeente Delft
cirkel-partners-doel
IDHG Festival 2018
IDHG Festival 2018
IDHG Festival 2018